Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Lottie am to pm retractable liner låg i Goodiebox The non apology box

Lottie am to pm retractable liner är en mjuk penna som en kajal men när man målar med den ska de bli en gelliknande effekt. Jag är nyfiken på att testa men ska snart tatuera eyeliner och vågar inte testa nya ögonprodukter just nu. Lovar att testa när eyelinern har läkt.

Ju äldre man blir ju mer avtar färgerna i ansiktet också och jag upplever ibland att svart blir för skarpt så det var positivt att den här är mörkbrun.

Typiskt mig så lade jag undan pennan i väntan på att min eyeliner skulle läka och glömde bort den. Som tur är hittade jag den nyligen och har börjat använda den. Det är enkelt att få till snygga linjer men jag tycker den gör sig bäst med en sotad makeup. Den bruna ser svart ut men blir inte så hård som svart kan bli ibland. Vi alla har sett någon med för svart ögonmakeup och det är inte snyggt.

Lottie am to pm retractable liner finns hos LookFantastic för 60kr

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *