Luonkos Infinity facial oil cleansing cake

Luonkos Infinity facial oil cleansing cake är en av alla underbara produkter som nominerats i Nordic Natural Beauty award 2022. Det är en oljerengöring i fast form som även innehåller mikrobextrakt från skogen med det vackra namnet Reconnecting Nature™ för att stärka huden. Den har även vunnit Beauty Shortlist 2022 för bästa multi-purpose deco beautyproduct 2022. Du kan använda den för att ta bort vattenfast makeup och solskydd men även orenheter. Det är en handgjord produkt som är vegansk och har ett neutralt PH-värde. Den ska inte torka ut huden och balansera huden. För bäst effekt rekommenderar de att du använder en rengöringsduk som Wise rengöringspad. De som vill använda den till dubbelrengöring använder den här som första steget och följer upp med valfri rengöring.

Annons

Många med känslighet vill gärna ha doftfritt och den här är utan doft och passar för alla hudtyper och även för barn. Luonkos Infinity facial oil cleansing cake är rik på antioxidanter, vitaminer och fettsyror som är viktiga för vår hud. Kokosolja och kakaosmör tar bort orenheter i huden. Druvkärneolja mjukgör och ger näring till huden. Havtorn innehåller vitamin B, C, och E som stärker och livar upp huden.

Nu är fasta rengöringar inte så vanliga än men trenden kommer nog stanna så det är lika bra att vi lär oss att använda dem rätt. Som med alla rengöringar så ska du tvätta händerna först så de är rena innan du hanterar den. Gnugga kakan i händerna tills olja börjar lösas fram. Applicera oljan på ansiktet i cirklar för att lösa upp smink och annat. Torka ansiktet med en svamp eller rengöringspads doppade i varmt vatten. Du kan förvara rengöringskakan i asken mellan användningen.

Annons

Recension Jag gillar förpackningen och trodde först att den skulle blötas med vatten och målade upp en massa hinder om hur jobbig den skulle vara att ta med i resväskan. Nu ska den inte blötas så det är ju en perfekt reseprodukt. Den går dessutom att ta i handbagaget utan problem eftersom det är en fast produkt.

Trots att den ska vara doftfri har den en lätt doft som är riktigt trevlig. Jag kan inte tänka mig någon som skulle ha problem med doften.

Luonkos Infinity facial oil cleansing cake kostar ca 39€

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *