Mantle The Green Mask
Mantle The Green Mask

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko och Mantle

Mantle The Green Mask beskrivs som en grön juice för huden och är Mantles senaste produkt. jag har ju använt Mantle The Calm Balm länge och det är en allroundkräm. Den här ska jobba lite mer aktivt och göra rent på djupet och ge lyster utan att torka ut.

Vad innehåller då Mantle The Green Mask? Vi kan ju börja med den omstridda cbdn, många förknippar den med droger men det stämmer inte. Mantle har bra information på sin hemsida om det. Den finns där för att den är rik på antioxidanter, skyddar och stärker huden vilket ger en långsiktig hudhälsa. Salicylsyra på 2% rengör och exfolierar vilket ger fräscha porer och minskade ojämnheter. Matcha som jag tycker om i form av latte är fullmatad med antioxidanter som lugnar huden. Fermenterad honung exfolierar, lugnar och balanserar hudens mikrobiom samtidigt som det ger fukt. Trädgårdskrasseextrakt sägs aktivera hudens egna detoxprocess, jag är skeptisk men som vanligt nyfiken. Panthenol binder fukt och lugnar. Ingredienserna är fokuserade på att lugna, exfoliera och antioxidanter

Mantle The Green Mask finns hos Lyko för 950kr

Ibland har de bättre erbjudande direkt hos Mantle så kolla gärna där också innan du köper

Recension Burken är snygg men i glas och kanske inte så smidig att packa med på resor men när man reser kan man använda annat! Färgen är riktigt grön.

Den sticker lite vid applicering. Nu använde jag en milt exfolierande rengöring innan och det var kanske inte helt genomtänkt. Jag applicerade den med spatel för att minimera svinn men lyckades såklart kladda lite runt ögonen ändå…. Mantle The Green Mask är verkligen grön och jag känner mig lite som Jim Carey i The Mask. När jag använde Sapienic makeupremover innan sved inte masken. Tro mig, jag har gjort fler fel som jag tänkte dela med mig av.

När jag såg hur illa jag hade applicerat masken tänkte jag först inte lägga ut bilden sen bestämde jag att det är ett bra tillfälle och visa ett vanligt fel många gör. Masken är applicerad för nära ögon och läppar. Jag applicerade den sittandes i soffan med dålig belysning. Under ögat vart jag torr och väldigt känslig. Det var inte något fel på masken utan bara en effekt av slarv. Jag ser ofta människor klaga på att vissa produkter är för starka eller orsakar reaktioner och ibland är det helt enkelt bara felaktig användning. För bäst effekt ska masken användas 1-2 gånger per vecka. Det står att man ska kunna kombinera den med sin vanliga hudvårdsrutin men jag som har känslig hud undviker exfolierande produkter och retinol i anslutning till maskandet.

Mantle The Green Mask finns hos Lyko för 950kr

Ibland har de bättre erbjudande direkt hos Mantle så kolla gärna där också innan du köper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *