Me Anima aroma eucalyptus

Me Anima aroma eucalyptus vårdar både hud och muskler. Den är vegansk, naturlig och ekologisk. Eftersom den innehåller eteriska oljor har den effekt på både hud och knopp och vi människor är ju en helhet. Jag har själv haft problem med känslig hud och använt doftfritt alldeles för länge tills jag hittade rätt produkter och även kan få njuta igen av de aromaterapeutiska egenskaperna i hudvård. Den ska vara bra för musklerna och går att använda före och efter träning. Har du trötta fötter fungerar den även bra för det. Självklart kan du även ha den som massageolja och bodylotion också och mycket mer.

Annons

Vad är det då som är så bra i Me Anima aroma eucalyptus? Basen är inte så spännande, den är kallpressad solrosolja som vårdar och bygger upp huden. Som sagt inte så spännande men bra för huden och det är ju nog så viktigt. Tocoferol bevarar både oljan och huden fräsch så nu börjar det bli mer intressant. Doften kommer som sagt från eteriska oljor som både har hälsofördelar och doftar ljuvligt. Parfym är något jag fortfarande försöker undvika i produkter för huden. Eukalyptus, bergamott och pepparmynta skapar en ljuv doft och gör nytta för kroppen

Recension Flaskan är kompakt och tar inte mycket plats i resväskan så den får följa med mig på många resor. En olja fyller mer funktion än en bodylotion så jag tar ofta bara med en bra olja och lämnar bodylotion hemma.

Doften trodde jag skulle vara mer åt eukalyptus men har mer en lätt ton av polkagris och det är en trevligare doft om jag ska vara ärlig. Den är uppfriskande och avslappnande.

Annons

Konsistensen är härlig och jag tycker om att massera in den i huden och i synnerhet på mina fötter som alltid är trötta och ömma. Jag har inte lyckats få en rejäl träningsvärk än och massera bort men jag jobbar på att testa det med. Som alltid brukar jag ju försöka testa alla aspekter av fördelar som en produkt utger sig kunna lösa så jag har kört ett kort men tungt benpass idag. Det var skönt att massera in oljan efter och det känns som att benen fick tillbaka lite ork.

Den absorberas snabbt in i huden och blir inte kladdig så den går att smörja hela kroppen med utan att behöva vänta en evighet innan det går att klä på sig. Huden känns mjuk och elastisk av den.

Me Anima aroma eucalyptus finns hos Me Anima för 289kr

Köpa igen? Me Anima har gjort det igen, jag trodde jag redan hade en favorit från dem i Me Anima Aroma Energizing Body Oil men den här är underbar på ett annat vis så jag kommer absolut köpa den igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *