Tre60 Facial Oil

Tre60 Facial Oil är en ekologisk ansiktsolja med havtorn som ska ge näring till huden. Den ska även lindra akne och eksem samtidigt som den ger lyster. Den passar för alla hudtyper men är bäst för mogen, torr och känslig hud.

Annons

Vad är det då som är så bra i Tre60 Facial Oil? Sammansättningen av fettsyrorna omega 3, 6, 7, och 9 ska vara unik. Den har höga halter av a-, e- och c-vitamin. Karoten ger färg och lyster. Tistelolja tillsammans med havtornsolja tas lätt upp av huden. Havtornsoljan och tisteloljan är ekologisk och vad jag kan se är den även vegansk.

1-2 droppar räcker till hela ansiktet och du kan även mixa den med din kräm.

Recension Flaskan är liten och gjord i plast vilket gör den väldigt smidig att ta med på resor.

Pipen för att hälla ut oljan gör det lätt att inte ta för mycket. Jag har sagt det förr och det tål att upprepas, hudvård hör hemma på huden och gör inte nytta i avloppet så ta bara det som du behöver.

Den ger en vacker lyster och huden älskar den. Man blir inte blank och det är ju skönt. Jag tycker att den gör sig riktigt bra under makeup eftersom lystern lyser igenom.

Den har en mjuk känsla men med en lätt strävhet när man jobbar in den. Den är riktigt trevlig på huden och jag tycker det är en underbar olja som även gör mycket bra för huden. Tillsammans med Tre60 naturkosmetik facial Booster serum Niacinamide är det en underbar kombination

Tre60 Facial Oil finns hos Tre60 för 165kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *