Nip + Fab exfoliate glycolic cleansing fix
Nip + Fab exfoliate glycolic cleansing fix

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nip + Fab exfoliate glycolic cleansing fix ska rengöra huden från smink och orenheter på djupet vilket ger en mer strålande hud.

Det här steget är det första i din hudvårdsrutin och är det rengörande steget. Jag rekommenderar en oljebaserad rengöring innan om du har spf och tung makeup innan. Den ska masseras in på fuktig hud och tvättas bort med ljummet vatten. Du kan om du vill lägga till Hyaluronic Fix Extreme4 efter som är framtagen för att passa med glykolsyra. Som alltid när du använt exfolierande produkter är det viktigt att ha ett bra solskydd och Nip+Fab Illuminate Spf30 är min goto men de rekommenderar Nourishing SPF 30

Glykolsyra är en mild kemisk peeling som förbättrar hudens struktur vilket minskar fina linjer och rynkor och det är stjärnan i Nip + Fab exfoliate glycolic cleansing fix. Hudtonen ser också jämnare ut. Olivoljan går in på djupet och återfuktar.

Recension Flaskan är stilren och passar i de flesta badrumsskåpen. Den känns väldigt unisex vilket är bra om övriga familjen vill använda den. Plus i kanten för snäpplock. Som jag alltid säger, produkter som används dagligen måste vara enkla att använda.

Doften är mild och fräsch. Jag hittar ingen parfym i innehållet men ingredienserna har ju sina dofter också och den här är härlig.

Huden känns len och bouncy efter tvätt. Jag tycker det känns som att produkterna absorberas bättre när jag använder den här men jag är ju en gammal överexfolierare. Det roliga är att den här har noll peelingkorn men ger den sköna lena känslan som en peeling ger. Huden får en härlig lyster och tillsammans med Rodial dragons blood

Nip + Fab exfoliate glycolic cleansing fix finns hos Lyko för 149kr

Köpa igen? Yes, den är otroligt prisvärd och effektiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *