Jag är osäker vad den här kallas men enligt mig är det en plattborste. Det är en hårborste som även ska platta håret och på så vis göra stylingen snabbare.

När de var som trendigast passade jag på att köpa den och eftersom jag alltid jagar kvalitet så köpte jag en lite bättre modell hos Lyko. Färgen beror på att det var rea

Kombinationen av korta och långa strån ska göra att du kan ta tjockare sektioner av håret. När du borstar håret så gör värmen att håret ska bli glansigt och format.

Annons

Eftersom så många är duktiga så erkänner jag att främsta anledningen till att jag sällan fixar håret är lathet. Jag hinner tröttna innan jag är halvvägs. När jag ska platta mitt hår tar jag alltid för mycket hår vilket resulterar i att jag bränner håret innan det fått en form. Borsten ska förhindra det.

Recension Om mitt hår varit tunnare skulle kanske tanken varit bra. Om jag inte delar upp mitt hår i sektioner blir över och underhåret nästan utslätat och resten behåller sin halvlockiga struktur

Mitt största problem med den är strömknappen. Man kommer oavbrutet åt knappen och råkar stänga av den. Två i ett blir inte alltid bra. Det är en halvdan hårborste med en lika halvdan plattång. Tillsammans blir de sämre än var för sig.

Ordinarie pris på den var runt 1200kr

Köpa igen? Nej det finns så mycket bättre. Lägg hellre pengarna på Dyson airwrap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *