Klapp beauty capsules anti aging serum/ vitamin A är små söta hjärformade kapslar med a-vitamin som ger en ungdomligare hy. Ni som följt mig ett tag bör veta att jag hatar ordet antiage men vägrar förvandla mitt ansikte till ett russin bara för att jag gillar att åldras. Varje år vi lever är värda att fira och njuta av och inte något vi ska motarbeta. Wise Organics och Gilda Liljeblad har trevligare termer men antiage är ju ett vedertaget uttryck som vi känner igen. Nog med ordmärkeri och åter till produkten.

Annons

Jag hittar inte mycket information på Klapps hemsida om innehållet men A-vitamin är en klassiker för att jämna ut huden och ni som är sålda på retinol känner redan till allt. A-vitamin boostar hudens egna reparationsförmåga och ökar elastisiteten. Den ska även skydda mot fria radikaler

I och med att kapslarna innehåller serumet till ansiktet behövs ytterst lite konserveringsmedel. Jag som reser mycket tycker dessutom om att kunna packa bara de jag behöver och inte behöva släpa med en hel burk. Kapslarna ligger i en burk och de rekommenderar att påsen som fångar fukt ska ligga kvar. Det är en bra ide för annars kan kapslarna klibba ihop.

Recension Kapseln ser liten ut men räcker bra till ansikte och hals och med lite vilja en bit till dekolletaget. Klapp beauty capsules anti aging serum/ vitamin A slätar ut och ger en jämnare hudton och suddar lite på de fina linjerna som kommer med åren.

Klapp beauty capsules anti aging serum/ vitamin A finns på salong eller hos Klapp för 380kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *