SKINRx Labs (annonslänk till Lyko) rutin är väldigt prisvärd. Skinrx Labs är ett koreanskt märke som ska hjälpa skadad hud att läka och skydda mot påfrestningar. MadeCera är deras unika ingrediens som du hittar i alla deras produkter. Produkter som bygger upp och skyddar hudbarriären ger automatiskt lyster och en spänstig hud och därför försöker jag gärna hitta såna. En återfuktad hud har dessutom mindre rynkor!

Re-turn serien stärker, återfuktar och ger näring till trött och torr hud. Den rosa färgen ska enligt färgpsykologi symbolisera välbefinnande och jag håller med. Man blir glad av färgen.

SKINRx Lab madecera cream mild whipped cleanser är en återfuktande rengöring. Den lämnar huden återfuktad men är otroligt tjock. En ärtstor klick räcker till hela ansiktet. Eftersom den är så tjock får man jobba lite med den så ansiktet får lite massage, jag brukar använda rengöringspads till hjälp.

SKINRx MadeCera double essence toner kallas även jordgubbsmjölk. Den har en mjölkig konsistens och är skön på huden eftersom den är milt exfolierande använder jag bara den på natten. Det är säkerligen fegt av mig men jag har en känslig hud.

SKINRx MadeCera Cream är deras flaggskeppsprodukt och jag förstår varför. Det är en häftig konsistens på den. Det är en mix av gel och kräm som min hud älskar.

Hela kitet kostar ca 800kr vilket jag tycker är ok för en rutin som verkligen fungerar. Det finns billigare och det finns dyrare men i förhållande till effekt är den riktigt prisvärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *