Skinrx cleanser

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

SKINRx Lab madecera cream mild whipped cleanser är en mild men löddrande ansiktstvätt. Nu vet jag att många undviker löddrande tvättar men jag tänker ändå testa den. Den här ska försiktigt ta bort smuts och lämna huden ren och lugn med ett skyddande fuktlager.

En stark hudbarriär är skyddad mot skador vilket är toppen. Huden ska även bli uppfräschad och återfuktad.

Annons

Det som är unikt med SKINRx Lab madecera cream mild whipped cleanser är kombinationen av madecassoside som ska lugna även känslig och irriterad hud och ceramider som ska stärka hudbarriären. Om ni kollar på namnet Madecera så är det en sammansättning av ingredienserna, sånt gillar jag. Ulleungodo deep seawater är en mineralrik ingrediens som ska återfukta.

Förutom att vara snäll mot huden ska rengöringen inte innehålla syntetiska dofter, färgämnen, parabener, alkohol, mineraloljor eller silikoner. Nu finns det sånt som är helt ofarligt men många vill ändå undvika. Om de i övrigt låter bli att skrämmas så är det ok att de informerar om att produkten är fri från sånt. Jag är mest trött på oseriösa som försöker sälja in sin produkt med allt den inte innehåller. Vi kan väl hålla fokus på vad produkter innehåller och vad det gör för nytta för vår hud.

Annons

Recension: Jag har läst mycket bra om den här rengöringen och ser verkligen fram emot att testa den.

Förpackningen har en snygg rosa som tyvärr inte passar här hemma så den kommer inte få ligga framme. Jag längtar tills vi hittat ett snyggt badrumsskåp som man kan ha hudvården i, nu har jag det som används mest på en hylla ovanför handfatet. Tuben är gjord i plast och har ett smidigt snäpplock.

Doften är väldigt neutral.

Den löddrar mycket, man får ett tjockt lager av lite produkt. Om man gillar att jobba runt sin rengöring noga är den här toppen. Vissa hävdar att vi lägger för lite tid på rengöringssteget och med den här så lovar jag att du hinner göra en komplett ansiktsmassage innan du tvättat bort rengöringen. Huden känns dock fräsch efter. Jag använde inga rengöringsdukar till hjälp när jag testade den, självklart är det enklare att tvätta bort allt med en sån. Just att den är så tjock och tar tid att få bort drar ner enligt mig.

SKINRx Lab madecera cream mild whipped cleanser finns hos Lyko för 159kr

Köpa igen? Huden älskar den men mitt tålamod klarar inte av att lägga så mycket tid på att få bort den.

Priser: Nominerad i Daisy Beauty Award och finalist i årets rengöring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *