Priori Tetra fx251 broad spectrum spf50
Priori Tetra fx251 broad spectrum spf50

Priori Tetra fx251 broad spectrum spf50 är ett avancerat solskydd som jobbar på fyra olika nivåer. Solskydd är den viktigaste produkten du kan använda för en vacker hud och i synnerhet efter mer avancerade behandlingar är det viktigt att använda ett bra solskydd. Den här anpassar sig efter huden, skyddar mot skador från miljöföroreningar, fria radikaler och de olika våglängderna av solstrålarna. Många enklare solskydd skyddar bara mot vissa vilket inte ger ett fullt skydd.

Det här är alltså ett bredspektrumskydd baserat på mineraler. Priori Tetra fx251 broad spectrum spf50 innehåller också Infrared Protection Complex som skyddar mot den skadliga delen i infraröda ljuset, blanda inte ihop det med ljuset i ledmasker. Antioxidanter får ingen närmare presentation, om du hittat hit känner du nog till dem, säg till annars. Enzymer som reparerar på DNA-nivå skapar en skyddande sköld för huden vilket bevarar huden.

Recension Flaskan är smidig att ta med och har airless pump. Jag är lycklig! Det är mitt absoluta favoritformat eftersom en pump gör det enkelt att dosera produkt och airless gör att produkten håller sig fräsch längre utan en massa konserveringsmedel!

Om nu inte bara utsidan gjorde mig glad så gör faktiskt även insidan mig glad. Konsistensen är så nära perfekt den kan komma på ett solskydd. Den är mjuk men inte oljig och definitivt inte så sträv som vissa solskydd kan vara.

Det är extra bra att den är lite färgad eftersom det går lätt att se vart man applicerat den och samtidigt blurrar det ut skavanker om man har såna. Jag har ojämn hudton och annat som jag gärna suddar lite på men om du inte har sånt så gratulerar jag dig. Ärligt talat så har vi nog alla små ojämnheter som vi gärna maskerar lite annars skulle det inte säljas så många foundations. Den här ger alltså lite foundationeffekt.

Priori Tetra fx251 broad spectrum spf50 finns hos Bangerhead för 639kr

Köpa igen? Absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *