Inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

Redken Pillow Proof Blow Dry Express Primer är en bortglömd goding. Med tanke på storleken gissar jag att det är något som jag fick på köpet eller som jag köpt efter en klippning. Hur den hamnat i min ägo har jag glömt och ännu värre är att jag även glömt att använda den på ett tag.

Idag tog jag tag i att använda upp det sista i denna lilla sötnos. Jag är usel på att föna håret eftersom det tar en evighet och jag hinner få kramp i armarna innan håret är torrt. Den här ska skynda på torktiden! Som en bonus är det dessutom ett bra värmeskydd. Jag hoppas att ni alltid använder värmeskydd när ni stylar ert hår. Det finns gott om klipp och texter om hur viktigt det är så jag hoppar över tjatet. Redken Pillow Proof Blow Dry Express Primer ska skapa en isolerande filt av silikonharts som ska skydda mot upp till 230 grader. Sprayen ska också laga håret inifrån och ut.

Att använda den är enkelt. Man sprayar bara ett jämt lager i blött hår. Min frisör har lärt mig att man ska använda mycket värmeskydd. Jag snålade förr och resultatet blir inte som man önskar då. Det blir som att dutta en pytteliten klick spf i ansiktet sommartid. Försök alltså att spraya ordentligt i håret utan att gå till överdrift.

Recension När man fönar så går det verkligen otroligt snabbt. Vissa värmeskydd gör håret stelt, det känns bara fräscht av den här sprayen. Det blir glansigt och frisyren håller bra. Dagen efter så känns inte håret värmeskadat som det gör ibland. Mitt hår känns som hö om jag använder fel värmeskydd och stylar håret så därför stylar jag sällan mitt hår.

Om man vill förlänga effekten så kan man använda Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender. Jag har den någonstans hemma om jag inte använt upp den. Mitt stora problem är att jag ogillar torrschampo så jag är fel person att recensera en sån produkt och Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender fungerar som ett torrschampo.

Redken Pillow Proof Blow Dry Express Primer verkar ha utgått och ersatts av Quick Blowdry 125ml kostar runt 200kr.

Köpa igen? Det här är en fantastisk produkt. Just nu har jag för mycket stylingprodukter men den här kommer jag absolut köpa igen. Det gör en otrolig skillnad i tidsåtgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *