Styling Borstar Hår Okategoriserade Redskap och gadgets Tester

Remington Amaze Airstyler

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Remington Amaze Airstyler är ett stylingverktyg med många funktioner. Jag har länge haft en Dyson airwrap på önskelistan men med tanke på vad jag lägger på behandlingar och krämer så känns den lite avlägsen för tillfället. Jag hittade den här som verkar vara ett bra alternativ till Dyson med en betydligt lägre prislapp. Den här ska ge salongsresultat hemma på kort tid.

Nu har jag tjockt hår som tar tid att torka så allt som skyndar på processen är välkommet och helst att det ska gå att kombinera tork och styling samtidigt. Den har fått höga betyg och väskan gör det smidigt att ta med den när jag reser. Den ska ersätta min nästan antika Björn Axén borste. Den ska kunna torka, locka och ge volym samtidigt som den stylar.

Det som skiljer Remington Amaze Airstyler från mängden är att den ger en jonisk behandling som gör håret glansigt och frissfritt. Keramiskt galler fördelar värmen jämt genom håret. De tre olika nivåerna för värme och hastighet gör att man kan anpassa stylingen. Cool shot funktionen håller frisyren på plats.

Recension En kraftfull motor kortar torktiden rejält. Den här har 1200w. Nu är jag lite ljuskänslig men ljudnivån är ok. Den låter illa men går att överrösta med lurar.

Jag är inte ensam om att hata korta sladdar. Den här har 3 meter sladd och bör räcka för att nå de flesta speglarna. Det går även att rotera sladden så du inte råkar bryta av den.

Väskan skyddar fönen bra men är lite onödigt stor och jag vet redan nu att jag inte kommer packa med den i resväskan.

  • Paddelborsten – den jag tror att jag kommer använda mest torkar och slätar ut snabbt. Den ger ok fönat resultat på första försöket. Håret blir lent snabbt och den reducerar friss otroligt bra
  • Root boost ska ge volym och den verkligen lyfter håret
  • Snabbtorkande munstycke för dagar med ont om tid och den är mest som en vanlig fön men snabbare
  • Volymlockar får du med 30mm borsten och den ska ha piggar som går att fälla in men jag har inte fattat hur än. Återkommer såklart när jag löst det.
  • Lockar gör du med 21 mm termiska borsten ska ge mjuka lockar och är mest för kort eller tunt hår. Jag har testat att snygga till topparna med den. Det går fort och enkelt

Det går fort att använda den och jag tycker inte att håret blir så värmeskadat som mitt lätt blir.

Remington Amaze Airstyler finns hos Lyko för 599kr men just nu har de 20% rabatt

Köpa igen? Även om jag tycker om ett redskap så brukar jag använda det så länge att det inte går att köpa igen när jag behöver köpa det igen men den är verkligen prisvärd och bra

Relaterade inlägg

Vårgarderob

Idag skiner solen och jag börjar längta till vår och sommar 🥰 Jag tycker om när man tar fram vårgarderoben och börjar planera för sommaren. Så passande då…

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *