Reserol kollagen shot

Betalt samarbete med Lyko

Reserol collagen drink testade för första gången på SBW 2020. Drickfärdig kollagen var hetare än solen och jag hade börjat inse att jag är för lat för att mixa själv och för miljömedveten för att vara bekväm med portionspåsar som skräpar ner och ändå kräver tillgång till glas och rent vatten. Yes, jag är fruktansvärt lat och ärlig ibland. Många låtsas som att det inte är jobbigt att blanda men om man bor i en resväska är det jobbigt att få pulver över alla kläder och andra i-landsproblem.

Kollagen är dessutom livligt debatterat åt alla håll. Vissa säger att de får fantastisk hy och vissa säger att magsyran bryter ner allt. Vem som har rätt vet inte jag. Som jag varnade, jag är för ärlig ibland och om läkare som är experter inte kan komma fram till en 100% enig lösning är inte jag så korkad att jag tror jag vet bättre än dem.

Annons

Självklart innehåller den kollagen men även grönt te extrakt, lykopen och zink. C-vitamin är en viktig vitamin för kollagenbildning och hudens normala funktion. Den innehåller alltså inte bara kollagen utan även andra ämnen som vår älskade hud behöver. Effekten du ska få vid regelbunden användning är en spänstig hud och det vill vi väl alla ha?

Ni som skrattar åt mitt miljötjat påpekar säkerligen att Reserol collagen drink är i en portionsflaska gjord av plast och det stämmer. Nu är den större än en liten portionspåse och chansen är större att man sorterar den som plast och inte bara slänger i soporna. Som ni säkert gissat ser jag det som en stor fördel att den är färdigblandad.

Smaken ska vara äpple men den har en smak av fisk också. Kombinationen är lite udda men på ett märkligt sätt gillar jag den ändå. Det jag gillar minst med den här är att den innehåller sötningsmedel. Jag undviker sötningsmedel och med tanke på att smaken ändå är märklig så hade jag jublat om de inte hade haft sötningsmedel i den.

Första gången jag smakade shoten var på mässa och grabbarna på Reserol som varit med och tagit fram den skrattade åt att de var dåliga på att marknadsföra den eftersom de serverade den rumsvarm och den ska smaka bäst kyld. Jag fick en extra som jag tog innan gymmet dagen efter och eftersom jag bodde på hotell fick även den drickas rumsvarm och sen dess har jag vant mig vid rumsvarm kollagenshot och tycker den går fortare att dricka ljummen.

Annons

Hur var det med effekten då? Försvann alla rynkor och vart min hud plumpad? Nej, det är en shot och inte en grymt bra plastikkirurg. Det jag gillar är att det känns som om mina slitna leder och muskler orkar lite mer när jag dricker en shot före gymmet. Om det är inbillning eller fakta överlämnar jag till proffsen men jag kan ta i lite till när jag tränar. Träning är ett dokumenterat bra sätt att hålla kropp och hud ungdomlig så den ger ju ett yngre utseende genom att maxa träningen! Även ansiktets muskler får jobba på gymmet och hjälper till att hålla upp huden. Dessutom ökar ju träning blodcirkulationen och det ger också en ökad lyster.

Reserol collagen drink finns bland annat hos Lyko i 12-pack för 349kr

Köpa igen? Jag plågar i mig pulverkollagenet hemma innan jag köper mer kollagen sen blir det påfyllning av den här och Silicea kollagen plus. Som sagt, jag kommer utan tvekan köpa fler. Smaken är lite beroendeframkallande och kommer den utan sötningsmedel har jag utan tvekan en favorit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *