Reviderm CERA repairing ampoule var med I Reviderm Xmas kalender och är en ampull som stöttar hudbarriären. En stark hudbarriär leder till minskad fuktförlust och balanserar lipidnivån i huden. Huden ska bli spänstig och ungdomlig.

Annons

Det som ska göra hudbarriären stark i Reviderm CERA repairing ampoule är ett ceramidkomplex. Ceramider och lipider ger en fantastisk hy.

Använd alltid ampullknäckare när du öppnar ampuller. Applicera alltid på rengjord hud och försegla med en bra kräm. Jag har sett vissa som bara applicerar ampull och är nöjda. När du stänger in den med en kräm så får du mer effekt och vi köper ju ampuller för att få effekt. Som alltid vill jag få så mycket effekt som vanligt och i synnerhet av såna här produkter.

Recension: Ampullen är helt underbar och man verkligen ser skillnad. Igår applicerade jag ampull och avslutade med Dp Dermaceuticals Skin Veneer för att stänga in den och huden vart så slät och härlig. Jag hade trott att den skulle vara oljig men den känns otroligt lätt på huden. Reviderm C revitalizing ampoule är betydligt mer oljig.

Reviderm CERA repairing ampoule finns hos Lyko 3x2ml för 269kr men just nu har de 20%

Köpa igen? Oh yes, det är en alldeles underbar ampull. Hade jag råd hade jag använt den dagligen.

Give your skin a comforting hug

Lucka 2, 7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *