I julen stressar vi men igår kände jag sådan tacksamhet att jag nästan grät flera gånger inne på NK. Efter en massa trevliga möten och event tog jag en sväng på NK för att leta julklappar.

Jag var glad men trött. Jag hade precis varit och sagt hejdå till en fin vän som ska flytta och var så glad att vi hann ses innan. I en påse hade jag saker som jag fick av henne. Jag är säkert tramsig men jag värdesätter saker som jag fått med eftertanke och tycker inte att det är samma sak att köpa saken själv. Det finns ofta en omtanke med gåvor.

Annons

Ljuset jag fick var ett aromaterapiljus som ska ge energi och vem behöver inte det? Jag har faktiskt tänt ljuset nu när jag skriver. Ni som känner mig vet hur jag är med dofter. Dofter betyder mycket för mig och jag kan styra humöret mycket med doft.

Gissa om jag fick panik när jag strosade runt och tyckte livet var rätt underbart och njöt av julstämningen. Jag insåg att jag bara hade min väska och påsen var borta. Även om jag skulle köpa sakerna igen så är det ju inte samma sak.

Jag kände mig så korkad och otacksam när jag sprang tillbaka för att leta efter den. Vem är så otacksam att man glömmer en fin gåva? Jag hann tänka så mycket elakt om mig själv när jag sprang och letade. Eftersom jag ändå vill tro gott om alla eller i alla fall utgå från att det finns goda människor gick jag till kundtjänst och frågade. De hade inte fått in något men hon ringde och kollade med en kollega. Kollegan hade fått in min påse🎁🙏. NK är mina hjältar men personen som lämnade in påsen är lite bättre.

Jag vart så lycklig att jag nästan grät mitt i julhandeln. Till alla er som tror ont om människor, det finns ärliga underbara människor också. Den underbara människan hade inte lämnat några kontaktuppgifter men är min hjälte i jul. Du ger hopp om mänskligheten!

Till er som tänker skälla över att shoppa under en pandemi så kan jag meddela att jag tvättade händerna när påsen försvann. Dessutom vill jag att vi ska ha en levande handel och barnen vill ha julklappar även i år. Så långt det är genomförbart går jag istället för att åka kollektivt för att inte utsätta/ utsättas för smitta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *