Foundation Makeup Multiuse Okategoriserade Puder Tester

Si Moreno dual foundation

Si Moreno dual foundation är en oljefri foundation som även ska gå att använda som ett avslutande puder. Som foundation ska den ha en bra täckning och jämna ut hudtonen. Den tål dessutom vatten! Jag har tidigare testat deras exklusiva Argan Oil och jag har höga förväntningar på den här.

Med en torr svamp fungerar den som puder. Om du applicerar med en fuktad svamp får du mer av en foundationyta. Kabukiborste ger en matt finsh.

Annons

Som ni kanske vet älskar jag hudvård och Si Moreno dual foundation har naturliga och hudvårdande ingredienser. Den jag inte gillade var såklart mican och jag vet att de flesta köper in certifierad mica men det är ändå inte helt säkert. Det finns bättre alternativ anser jag men vissa anser att naturligt är väldigt viktigt, i den frågan föredrar jag kemiskt framställt. Hydrerat lecitin ska minska fjällning av huden och jag kommer testa det efter prx eller liknande behandling. Det ska även göra huden smidig och det vill vi väl alla ha. Kiseloxiden gör produkten vattenavvisande och det gillar vi ju. För att avleda solens UV-ljus från vårt ansikte innehåller den även titanoxid.

Recension Dosan är väldigt snygg och känns elegant. Extra plus för att svampen ligger i ett luftigt fack under pudret. Svampen torkar fort där utan att skada pudret eller kladda ner sminkväskan.

Jag reser mycket och vill gärna ha så få produkter som möjligt med mig. Foundation och puder i ett är en underbar idé.

Som puder med kabukiborste täcker det helt ok för en vanlig vardag. Jag har en min fula pigmentsfläck vid käken och den täckte jag med en dutt av pudret som jag applicerade med svampen.

Jag har även fuktat en svamp med Idun ready set refresh settingspray och använt den som foundation. Den ger verkligen foundationtäckning och jag tycker det fungerar riktigt bra. Pudret torkar snabbt när man använt fuktig svamp och om man vill går det att avsluta med puder utan att det är problem.

Si Moreno dual foundation kostar 673kr

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *