SKINRx MadeCera Cream

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

SKINRx MadeCera Cream är SKINRx flaggskeppsprodukt. Den ska stärka hudbarriären vilket i sin tur ger lyster och bromsar ålderstecknen.

Krämen går att använda i flera lager under natten för maximal effekt. Dagtid ska den vara tillräckligt lätt för att använda under makeup. Doften beskrivs som mild men den är utan mineralolja och parabener. Nu behöver man inte vara rädd för de flesta parabenerna eftersom det finns bara och dåliga och samma gäller mineraloljor. Nu finns det många med känslig hud som letar produkter utan så därför nämner jag det.

Det som ska göra underverk för huden i SKINRx MadeCera Cream är madecassoside som ska vara antiinflammatoriskt. Den finns naturligt i centella asiatica. Den minskar även rodnad och känslighet. Niacinamid ger bland annat lyster. Adenosin minskar fina linjer och förebygger ålderstecken. Ceramider återfuktar och ger en spänstig hud som ser fräsch ut.

Bäst effekt får du om du använder SKINRx Lab madecera cream mild whipped cleanser och SKINRx MadeCera double essence toner innan du applicerar krämen.

Recension: Tuben är i metall med skruvkork. Man ser lätt hur mycket som är kvar även om jag föredrar plasttub av miljöskäl. Skruvkorkar har en förmåga att ramla av och försvinna och även bli dåligt åtskruvade vilket förkortar livslängden på produkten. Färgen är snygg men övriga familjen kanske inte riktigt håller med.

SKINRx MadeCera Cream finns hos Lyko för 369kr

Köpa igen? Jag återkommer i frågan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *