MadeCera Double essence toner

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

SKINRx MadeCera double essence toner är tydligen känd som jordgubbsmjölk i Korea. Om man ser på utseendet så är det helt begripligt. Det är en kombination av essens och toner som lugnar och återfuktar även irriterad hud. Vid regelbunden användning ska man få en frisk, återfuktad och mjuk hud.

Det som ska göra underverk för huden i SKINRx MadeCera double essence toner är madecassoside som stärker hudbarriären och ceramider som livar upp trött hud. Betaglukan återfuktar och ger spänst. För att avlägsna döda hudceller så innehåller den också AHA från mjölkprotein.

Bäst effekt får man om man först använder SKINRx Lab madecera cream mild whipped cleanser sedan den här tonern och avslutar med SKINRx MadeCera Cream. Tillsammans bildar de en kort men effektiv hudvårdsrutin.

Recension

Många plus för att den är crueltyfri. Den ska även vara fri från mycket som kan irritera huden. Flaskan är söt men skulle tjäna på att ha en pump eller spraymunstycke. Plast är resevänligt och enligt vissa även miljövänligare än glas.

SKINRx MadeCera double essence toner finns hos Lyko för 329kr

Köpa igen? Lite tidigt att uttala mig om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *