Snabb uppsnyggning kan behövas när man jobbar hemifrån. Jag är knappast den enda som förvandlas till en grottmänniska emellanåt och just dagar när man jobbar hemifrån är just såna. När jag insåg att håret behövde en tvätt dagen innan och benen var lite väl håriga men tiden räckte som vanligt inte till några längre utsvävningar så gjorde jag en snabb lösning och var klar i badrummet på ca 20 minuter.

Annons

Att gå ut och äta med fett hår är ju inte så trevligt så det steget ville jag inte hoppa över. Shampot fick verka någon minut medans jag tvättade ansiktet. När det var ursköljt applicerade jag balsam och tvålade in mig med L’Occitane shower Oil eftersom huden blir mjuk och återfuktad av den så kan man vid tidsbrist skippa bodylotion. Jag använde den även som rakgel och hyveln var såklart min underbara Butterfly säkerhetshyvel Stop using Plastic.

Eftersom duschen gick riktigt fort tog jag mig tid att testa Eminence arctic Berry Peel & Peptide Illuminating System. Även där sparade jag lite tid genom att nyttja verkningstiderna till att plocka fram kläder. Håret torkades med Remington Amaze Airstyler och sminket vart enkelt med Schrammek Blemish Balm, Anastasia Soft Glam luxe set vintage, Laura Mercier Caviar Intense Ink Waterproof Liquid Eyeliner, Annabelle minerals peach glow rouge och Clinique high impact mascara

Annons

Hela rutinen tog inte alltför lång tid och skapade ändå en roligare känsla än snabbdusch och vardagssmink. Jag hann till och med ta bort veckans avskavda nagellack innan jag skulle iväg och finns det något skönare än att hinna chilla en stund innan man ska iväg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *