Stay Well aloe Vera

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Stay Well aloe Vera är en vegansk sheetmask med extrakt från aloe vera och tigergräs. Den ska återfukta och ge en ungdomlig hy. En sheetmask är också enligt mig ett bra hjälpmedel för att unna sig en lugn och avkopplande stund.

Som alltid ska Stay Well aloe Vera appliceras på rengjord hud. När jag var på K-Beauty event Stay Well X It´s Skin fick jag rådet att alltid lägga serum under masken för att maximera effekten och tänker man efter stämmer det väldigt bra. Den här masken ska inte sköljas av utan när den verkat ca 15 min så applicerar du överflödet i ansiktet och sedan en kräm.

Recension Något jag tycker är extra bra med den här är att hela masken och förpackningen är komposterbara så vi behöver inte ha klimatångest över den.

Masken har förvånansvärt bra passform. Jag har annars en fördom att masker med ett lågt pris sitter illa men jag hade min på medans jag vek tvätt utan att den ramlade av. Huden blir återfuktad och ser fin ut. Jag applicerade Saga of Idun serum under masken och när den verkat klart klappade jag in resterande från masken och avslutade med Saga of Idun day cream. Huden kändes spänstigare hela dagen och såg fräsch ut.

Stay Well aloe Vera finns just nu till ett riktigt bra pris hos MEDS 18,75kr istället för ord 25kr.

Köpa igen? Den är prisvärd, miljövänlig och bra! Självklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *