Sheetmask Ansikte Ansiktsmask Ekologiskt Hemma Tester

Stay Well aloe Vera

Inlägget innehåller annonslänkar till MEDS

Stay Well aloe Vera är en vegansk sheetmask med extrakt från aloe vera och tigergräs. Den ska återfukta och ge en ungdomlig hy. En sheetmask är också enligt mig ett bra hjälpmedel för att unna sig en lugn och avkopplande stund.

Som alltid ska Stay Well aloe Vera appliceras på rengjord hud. När jag var på K-Beauty event Stay Well X It´s Skin fick jag rådet att alltid lägga serum under masken för att maximera effekten och tänker man efter stämmer det väldigt bra. Den här masken ska inte sköljas av utan när den verkat ca 15 min så applicerar du överflödet i ansiktet och sedan en kräm.

Recension Något jag tycker är extra bra med den här är att hela masken och förpackningen är komposterbara så vi behöver inte ha klimatångest över den.

Masken har förvånansvärt bra passform. Jag har annars en fördom att masker med ett lågt pris sitter illa men jag hade min på medans jag vek tvätt utan att den ramlade av. Huden blir återfuktad och ser fin ut. Jag applicerade Saga of Idun serum under masken och när den verkat klart klappade jag in resterande från masken och avslutade med Saga of Idun day cream. Huden kändes spänstigare hela dagen och såg fräsch ut.

Stay Well aloe Vera finns just nu till ett riktigt bra pris hos MEDS 18,75kr istället för ord 25kr.

Köpa igen? Den är prisvärd, miljövänlig och bra! Självklart!

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *