Sheetmask Ansikte Ansiktsmask Okategoriserade Tester

It’s Skin hydrating power 10 formula

It’s Skin hydrating power 10 formula är en sheet mask som jag fick testa efter K-Beauty event Stay Well X It´s Skin. Det är en återfuktande mask som ska passa för de flesta hudtyperna.

Gf i namnet står inte för glutenfritt utan det står för GF polymer och har återfuktande egenskaper.

Recension Stay Wells ansiktsmasker är komposterbara och sen jag testade dem vill jag att alla masker ska vara det. Det är lite pilligt att få isär arket och egentligen ska jag vara glad över det för de har inte någon extra plast som ligger mellan för att göra öppnandet enkelt och plast måste vi minska på. Händerna får en omgång serum medans jag slet med att få upp masken.

Huden känns återfuktad men klibbig och lite uppstramad efter att jag använt masken. Eftersom jag ibland är en snåljåp och det var så generöst med serum till masken så flyttade jag ner arket till dekolletaget när ansiktet var färdigt. Extraserumet klappade jag in i omgångar i ansiktet.

It’s Skin hydrating power 10 formula finns hos Eleven för 44kr

Köpa igen? Det kan jag absolut göra!

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *