Butter London Mums the Word

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Butter London har kommit tillbaka till Sverige och glada är vi för det. Det är nagellack som ger en yta som ser ut som gellack. Jag har Butter London Mums the Word, värt att påminna om är att olika färger kan uppföra sig olika så ibland kan en färg vara underbar och en annan fungerar inte alls.

Alla nyanser ska vara rikt pigmenterad och innehåller ingredienser som vårdar naglarna. Borsten ska göra appliceringen enkel och jag har en utmaning till borsten. Deras Shock resistant polymerteknologi ska minska slitage och öka hållbarheten på nageln. För att färgen ska hålla länge innehåller nagellacket UV-absorberande. Bambuextrakt ska stärka nageln och göra att den slits mindre. Diamanter är ju bra till mycket, se bara vilken nytta Diamond Glow gör för huden och min trotjänare OPI diamond coated nail file följt mig under pinsamt många år. I Butter London Mums the Word har diamantpudret en uppljusande effekt.

Recension Färgen är snygg och jag har liknande färger sen förr bl a Emite Make Up nagellack. Det är en färg som är bra till vardagar när man inte vill att naglarna ska sticka ut så mycket.

Som alltid testar jag först nagellack utan bas och överlack för att se hur det blir på egen hand. Självklart får man bättre resultat med bas och topplack men jag vill ha rena tester. Nu är jag ingen stjärna på nagelmålning men jag tycker att det behövs 3 lager för att täcka bra.

Lacket har verkligen samma djupa glans som man får när man gjort gellack och jag tycker det är så snyggt. Nagellacket klarar sig lagom länge utan att man behöver vara överdrivet försiktig. Det färgar inte heller av sig på papper vilket jag vet många andra lack som gjort. Det ser inte snyggt ut på kontoret när papper man hanterat har fula ränder där naglarna tagit i.

Butter brukar ha bra lack men den här färgen kommer inte upp i någon favoritnivå

Butter London Mums the Word finns hos Lyko för 199kr

Köpa igen? Nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *