OPI diamond coated nail file

OPI diamond coated nail file är en sjukt bra nagelfil. Den är gjord i rostfritt stål och det fina ytterskiktet förhindrar vassa kanter eller delning av naglarna. Du kan fila fram tillbaka utan att skada naglarna. Om jag ska hitta något att klaga på så är det att trycket vart slitet efter 5 år och efter 7 år började plasten vittra sönder. Sämst av allt är att den verkar ha utgått!

Annons

Om man räknar pris per användning är det en oslagbar nagelfil! Jag tror jag köpte OPI diamond coated nail file 2012-2013 och den har används flitigt. Handtaget är rätt sunkigt och att jag kokat den har inte gjort den vackrare. Även om den ser hemsk ut nu så är det fortfarande min favorit! Om man räknar pris per användning så är den här oslagbar.

När jag köpte den tror jag att den kostade lite mer än 200kr. Den har funnits hos Lyko men verkar ev finnas hos proffs…

Köpa igen? Om jag skulle hitta exakt den köper jag definitivt den igen. Finns det en bättre köper jag den!

Tipsa mig gärna om en lika bra fil!

Jag har varnat er att min är sjukt sliten men OPI diamond coated nail file funkar fortfarande alldeles för bra för att jag ska slänga den. Hur ser då en 10 år gammal nagelfil ut! Ni som är kräsna ska inte kolla. Jag har inte gjort några försök att visa en vacker bild av den. Ärligt talat finns det nog inga filter som kan ge den instagramvänligt intryck😂

Originalfodralet är nästan kvar. Spetsen har gjort lite hål och plasten ger snart upp men alla miljövänner måste hålla med om att den är hållbar? Handtaget är inte helt pålitligt men jag överväger seriöst att göra ett nytt. Den mörka bilden ger ändå en lite smickrande bild av hur filen ser ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *