Tan Revel One
Tan Revel One

Tan Revel One är den enklare modellen av Tan Revel men för den skull är den inte sämre. Jag har använt Tan Revel Pro några år och har upptäckt hur skönt det är att inte lägga halva semestern på att jaga den perfekta brännan. Som en bonus spar man tid och minskar solskador. Det kostar massor att åtgärda solskador och de kan ju även utvecklas till farligare så nu kommer vi överens om att det finns bättre att lägga tid på än att självskadande oss i solen. Vi kan ju se solkyssta ut utan att riskera livet.

Storleken har såklart stor betydelse. När man ska resa räknas varenda millimeter i väskan så vi kan få med så mycket hudvård som det bara är möjligt. Den är som du ser lite större än en vanlig tändare vilket går att klämma in i de flesta packningar. Hur du får ta med den på flyg i handbagaget vågar jag inte uttala mig om men säg gärna till om du vet ifall man får ta med den på flyg. Jag föredrar att resa oincheckad så jag vill gärna veta.

Hur gör du? För bästa resultat ska du peela huden 24 timmar innan du sprayar på din bränna med Tan Revel One. Vill du vara duktig använder du Tan Revel Glow peel pads men du kommer få bra resultat även om du använder en annan form av peeling. Det viktiga är att du inte har en massa död hud eftersom det ger ett flammigt resultat. Huden ska vara ren och utan krämer när du applicerar.

Ladda maskinen 2h innan du ska spraya och fyll tanken. Tips från klanten, tvätta bort ev kladd från händerna för att slippa missfärgningar. Färgen sitter bra! Håll maskinen 10-15 ifrån ansiktet och jobba med långsamma rörelser i ansikte och dekolletage. Du ser resultat efter ca 2 timmar och efter 6 timmar är färgen klar. Vänta med kräm minst 2 timmar efter applicering. Om du smörjer dig kan du dra runt färgen och få ett ojämnt resultat, samma gäller för smink. Om du inte tidigare använt den så rekommenderar jag att du lägger försiktiga lager. Använd hårband för att undvika att håret är i vägen.

Recension Storleken på maskinen är underbar. Som du ser på bilden så går den ner i de flesta necessärerna och jag har testat att ladda batteriet innan och fyllt den.

Den är perfekt för att lägga till lite mer färg eller för att bättra på. Det går fort och kladdfritt. Det är tyvärr lite lätt brun utan sol doft men inget som bör störa omgivningen. Nu är mitt doftsinne lite överkänsligt och jag har hört många hävda att den inte doftar.

Storlek och doft är viktigt men viktigast är ändå resultat ju och det får man. Jag hade önskat att färgen syns direkt men 1-6 timmar är ändå kort jämfört med några dagar på stranden. Färgen ser naturlig ut och man slipper bli orange. Kom ihåg att jobba försiktigt och lägg hellre på lite extra om det inte blir så mycket som du vill ha. Det blir inte snyggt med för intensiv färg.

En annan viktig egenskap hos brun utan sol är ju att den ska bli jämn. Jag tycker det är enkelt att få ett jämt resultat men det går att få ränder om man är okoncentrerad. Jobba i svepande rörelser och håll aldrig maskinen stilla medan färgen sprutar. Det känns smidigt att man slipper hålla i en sprayknapp och den stängs av efter en liten stund.

Tan Revel One hos Kicks på rea nu för 639kr ord 799kr

Du kan även köpa Tan Revel One direkt från Tan Revel

Köpa igen? Yes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *