Jag måste erkänna att jag var nära att avsluta min Goodiebox när jag såg Tromborg Facial Ice Roller. Som tur var kollade jag närmare på den innan. Det är ett kylande verktyg som hjälper för att reducera svullnad.

Jag trodde det var en dermaroller och såna kan jag göra ett eget inlägg om varför jag inte vill befatta mig med dem. Det här är ett redskap som verkar riktigt bra för huden. Tänk mer jaderoller än dermaroller.

Första gången jag använde den så hade jag följt instruktionerna och förvarat den i kylskåp mer än 15 min. Nu var det inte det snällaste utgångsläget eftersom jag hade sovit för lite och då svullnar jag rejält. Mina förhoppningar var inte höga men konceptet är bra och jag testade. Något som förvånade mig var att jag blev väldigt röd på områdena jag rollade. Rodnaden försvann fort och ögonen såg lite mindre svullna ut. Jag rollade även på min hatade argrynka. Om jag ska kunna se någon större effekt på den får jag nog använda den mer än en gång men den känns lovande. Något som förvånar mig när jag använder den är att jag tycker att jag får en lätt metallisk smak i munnen. Lite som man ibland kan få av NuFace

Tromborg Facial Ice Roller ska användas dagligen för att öka blodcirkulationen och för att få en bättre elastisitet. Man ska använda den för en mild massage och helst ska den vara kall. Tänk även på att förvara den skyddad i en påse eller liknande. Tänk även på att göra ren den noggrant helst före och efter användning, i år bör de flesta ha tillgång till desinfektionsmedel hemma och jag tänker inte tjata om baciller i ansiktet.

Om du har rosacea kan en iceroller trigga men annars finns det ytterst få biverkningar.

Tromborg Facial Ice Roller finns att köpa för ca 250 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *