Utsukusy Hydra mask är en återfuktande och reparerande ansiktsmask som skyddar vårt microbiom och balanserar huden. Den passar bäst för blandhy. Under pandemin rekommenderades den mot maskne. Det man kan förvänta sig är en upplivad, återfuktad och silkeslen hud.

Annons

Vid regelbunden användning 1-2 gånger per vecka kan du förutom ökad lyster, mer syresatt ren hud märka att pigmnenteringar kan minska lite. Den ska appliceras på rengjord hud på ansiktet men inte runt ögonen. Låt masken verka 10-15minuter och ta bort den med svamp eller rengöringspad och varmt vatten innan du applicerar serum och kräm.

Vad gömmer det sig för spännande i den här masken då? Utsukusy Hydra mask innehåller kamomill och bisabolol lugnar huden

Recension Jag gillar storleken på den här men det är en samplesize. Den är smidig att lägga med i necessären på resor! Pumpen känns hygienisk.

Huden blir verkligen återfuktad och den jämnar till hudtonen lite.

Jag har även testat att sova med den och tycker inte att den blir mer effektiv av det så du kan ta bort den efter 15minuter.

Utsukusy Hydra mask är en salongsprodukt och svår att hitta pris på online men de brukar vara prisvärda.

Köpa igen? Oh yes

Recension Flaskan är gjord i en slagtålig plast och har pump! Perfekt för att slippa kladd och mitt sample på 15ml känns lagom att ta med på resor. Hade den haft en liten öppning så man såg hur mycket som var kvar vore det ännu bättre men den är bra som den är.

Den syns inte på huden när den är applicerad och det är himla bra när man inte bor ensam så slipper man skrämma familjen. Det är inga problem att åka på affären heller med den på. Jag har testat att sova med den och då vaknar man till en fin och återfuktad hud. Den lugnar huden samtidigt som den gör att ansiktet ser lite slätare ut. Pigmenteringarna har jag tyvärr inte märkt någon minskning av men jag har ju varit stendum under ungdomen och solat solarie och alla andra dödssynder man kan begå mot huden så mina pigmenteringar kräver något riktigt starkt på salong.

Annons

1-2 pump känns lagom så den räcker länge. Jag tycker om masker där man själv kan dosera som man vill.

Utsukusy Hydra mask 50ml kostar ca 350-400kr och finns på utvalda salonger.

Köpa igen? Det kan jag absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *