Deodoranter Kropp Tester

We love the planet deodorant

We love the planet deodorant tror jag att låg I en månadsbox. Det är en vegansk, allergivänliga krämdeo som är gjord på naturliga ingredienser.

Många naturliga deodoranter använder sig av bakpulver som kan irritera huden. Den här har majsstärkelse istället och det ska även fungera för känslig hud. Jag har känslig hud och i synnerhet i armhålorna. Dessutom vill jag gärna ha aluminiumfri deo. We love the planet deodorant är gjord av 100% naturliga ingredienser som ska vara lugnande och fuktgivande. Den absorberas snabbt och täpper inte till porerna. Den består av bivax, kokosnötsolja och majsstärkelse.

Doften är mild men härlig. Den beskrivs som mjuk, sensuell och elegant. Det är kanske lite överdrivet men det är en trevlig doft. Den irriterar inte huden och jag känner ingen svettlukt. Jag blir förvirrad av produktbeskrivningen, den påstås vara vegansk men innehåller bivax. Lyko beskriver även att den inte innehåller bakpulver eftersom det kan irritera huden men i deras beskrivning står det att bakpulvret ska neutralisera dålig doft. Nu står det att majsstärkelsen ska vara lika effektiv som bakpulver. Jag har såklart kontaktat Lyko och återkommer.

När jag gjorde en test av deon i 14 dagar så vart det ett totalt fiasko. Jag luktade svett varje dag och att ta en fast kräm som ska smörjas in i armhålan är inget jag uppskattar. Det känns kladdigt och jag tvättar händerna noga efter varje smörjning. När jag använder Wise deo fresh citrus så har jag trott att jag inte luktar svett men den här har motbevisat mig. Den klarar definitivt inte av att hålla borta doft de dagar som jag tränar på morgonen och det gör min vanliga deo så tyvärr kommer jag inte använda den här mer.

We love the planet deodorant finns hos Lyko för 149kr

Köpa igen? Nej

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *