Vi hade en underbar tjejdag som vi inledde med att shoppa på Residus. De har alldeles fantastiska kläder och vi gjorde många intressanta fynd. Om ni inte kollat på det märket så gör det. I love it!

Annons

Efter shoppingen begav vi oss till Dalagatan för event! Riktigt trevligt att träffa de bakom Active Care och diskutera fillers och botox. De hade även intressanta erbjudanden på tandblekning. Det är alltid intressant att se hur man kan påverka utseendet även om jag oftast tycker det handlar mer om att bromsa åldersförfallet än att byta utseende. Eftersom det var ett sånt event så vart det många intressant diskussioner om vilka ingrepp alla gjort. Förr var det nästan skambelagt att göra ingrepp eller hjälpa naturen på traven, det känns som om det vänt rejält i den frågan. Är det tiden eller är det att jag börjar bli äldre? När jag var yngre trodde jag hårt på naturlig, ren hudvård och inte några ingrepp…

Som alltid när man är på såna event skulle jag gärna testa alla behandlingar men jag lät bli eftersom jag hade annat inbokat redan

Jojo minispa pratade tandblekning. Hon använder en metod som låter säker och jag är riktigt sugen att testa. Metoden är Brilliant Smile och om jag gör så kommer jag nog lägga till förseglingen Nano Seal. En kompis provade och hon är supernöjd
Dagen rundades av med en underbar middag på Urban Deli och min favoriträtt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *