Bio pH Acne prone facial cleanser
Bio pH Acne prone facial cleanser

Inlägget innehåller reklamlänkar

Bio pH Acne prone facial cleanser är en mild rengöringsmousse som passar för både akne och känslig hud. Fast den är mild ska den ta bort orenheter och smink utan att torka ut huden eller täppa till porerna. Det som är speciellt med den här är att den stärker hudbarriären samtidigt som den balanserar sebumproduktionen vilket alla hudar mår bra av.

Precis som med min favorit BIOpH+ Footcare så är den skapad med respekt för vår hudbarriär och naturen. Den ska få huden i balans så den fungerar optimalt.

Du kan med fördel använda BIOpH Acne prone och BIOpH Acne prone facial moisturizer efter den här. Som med alla rengöringar ska den användas på fuktig hud och masseras in innan den sköljs bort. Den ska användas morgon och kväll och om du gör en kur så gör du det i 3 veckor.

Vad hittar vi då för spännande innehåll i denna härliga rengöring? Bio pH Acne prone facial cleanser innehåller skyddande och återfuktande glycerin. Mjölksyra (aha) exfolierar milt och jobbar mot akne, ärr och pigmenteringar samtidigt som den balanserar pH-värdet och bevarar fukten.

Recension Vi börjar med utsidan. Jag gillar pump men måste såklart klaga lite fast den här är nära perfekt enligt mina krav. Den är genomskinlig så man ser hur mycket som är i flaskan och pump är ju hygieniskt och bra. Det jag inte gillar är plastkorken, jag hade föredragit en låsbar pump men det är som sagt en pytteliten detalj som man överlever utan problem. Hemma så tar jag av korken och sätter bara på den om vi ska resa.

Skummet är härligt och den tar faktiskt bort smink. Jag hade något litet stressutslag så jag snodde den här av tonåringen hemma och även utslagen la sig fort.

Mina ögon är fånigt känsliga och svider av allt men den här klarar de utan problem.

Bio pH Acne prone facial cleanser finns hos Apohem för 349kr

Köpa igen? Det skulle jag kunna göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *