Tandkräm med kol har funnits ett tag och Brilliant White har varit med länge. De har många produkter inom tandblekning. Med deras långa erfarenhet och bredden på produkterna så räknar jag nästan med att de ska vara bra.

Brilliant smile Hiwhite lever upp till mina förväntningar. Tänderna känns lite vitare och jag har använt den sen januari. Jag har testat choko mint och Lakrits mint. När man kommit över känslan av att borsta tänderna med After Eight så är det nog min favorit. Lakrits har för lite lakritssmak.

Nu är ju inte smaken det enda på en tandkräm. Tänderna ska kännas rena. Eftersom det här är en tandkräm som även ska göra tänderna vitare så har jag ju även kollat det.

Jag har gjort tandblekning hos Medique Beauty en gång och det är den enda behandlingen förutom två sorters hemmaskenor med tvivelaktig effekt. Det kan inte bli lika bra effekt av en tandkräm som med en blekning. En tandkräm kan förlänga effekten av en blekning.

När trenden med aktivt kol kom var det många som skulle vara ekonomiska och tog rent kol. Det har grova partiklar som kan skada emaljen. Om du skadar emaljen så kan det vara svårt att återställa den så försök att undvika sånt. Tandkrämen verkar ha finare partiklar och jag hittar inget som antyder till att skada tänderna men hittar ni något tveksamt så kollar jag gärna upp det. Jag vill ha fina tänder 🦷

Jag tycker kanske inte riktigt att den här ljusar upp mycket men det utger den sig inte heller för att göra. Det jag däremot tycker är att mina tänder hållit sig vita betydligt längre än vad hon som blekte mina sa. Jag är nyfiken att göra en ny blekning och fortsätta med den här tandkrämen

Köpa igen? Med tanke på att det här är min 3e tub i år så vågar jag gissa att det blir fler.

Brilliant Smile Hi white kostar 98 kr hos Lyko

Hi white