By Myrberg Sex

Inlägget innehåller annonslänkar till Apohem

By Myrberg Sex är inte så kinky som det låter. Med risk för att låta pryd är namnet det jag gillar minst med oljan och fattar inte poängen med det. Nu fick man den på köpet när man köpte acucups inför alla hjärtans dag så därför kom den hem till mig. Jag hittar ingen information om den lämpar sig för intim användning så mitt råd är att låta bli men det är en gissning utan fakta.

Doften ska öppna hjärtat och känslorna. Doften i By Myrberg Sex är orchide och cederträ är lugnande och välgörande för själen. Jag antar att sexlusten ska uppstå genom att man blir lugn av doften men jag ogillar ändå namnet.

Eteriska oljorna är kraftfulla och har stor effekt på kroppen. Ibland får det oförtjänt mycket kritik eftersom många tror att more is more när det gäller dem men de ska hanteras med försiktighet och absolut inte användas ren direkt på huden. Vill du ha den på huden så mixa en liten mängd med en neutral olja som Mandelolja. I koncentrerad form kan du få allergiska reaktioner så använd hellre lite än mycket.

Just min verkar inte säljas men det finns en 10ml koncentrerad och de håller en hög kvalitet.

By Myrberg Sex finns hos Apohem för 159kr

Köpa igen? Ifall ni missat det så ogillar jag när man ska sexualisera allt. Det här är en massageolja som är bra för massage och varför de döper den till sex är obegripligt. Jag vill inte ha den framme i badrummet med mina andra oljor för det känns lite som att ha något småperverst i badrumshyllan. Oljan är trevlig och jag gillar doften men namnet gör att jag köper en annan olja med orchide och cederträ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *