Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks.se

Origins Plantscription Multi-Powered Youth Face Serum är ett serum som funkar för ansikte, hals och ögon. Det är ett serum som ska ge ett ungdomligare utseende. Jag tycker det är bra med produkter som även går att använda runt ögonen av två skäl.

1. jag är lat och vill använda så få produkter som möjligt. (läs vidare när du skrattat klart, jag är en minimalist som hoardar hudvård.)

2 Jag har känslig hud och produkter som går att använda runt ögonen brukar vara snälla.

Trots att jag har en känslig hud så vill jag göra något åt ålderstecknen. Många produkter för känslig hud är så milda så de knappt har någon mer effekt än att inte irritera huden men på senaste tiden har det dykt upp allt fler produkter som funkar riktigt bra.

Det som gör att vi ser gamla ut är ju slapp hud, större porer våra rynkor som vi får av att leva och någon sen natt och lite dålig mat ibland. Origins Plantscription Multi-Powered Youth Face Serum hjälper till att backa ålderstecknen lite genom att minska fina linjer och släta ut huden. Serumet innehåller sex olika peptider som hjälper till att lugna bekymmersrynkorna och stärka hudens kollagen. Det ska även minska linjerna på halsen som vi får av att sitta lutad över skärmar och annat.

Att minska porer har debatterats flitigt och vi alla människor har porer men vi vill inte ha dem stora och fula. Origins Plantscription Multi-Powered Youth Face Serum reducerar porernas utseende. Jag har porig hud ibland och vill ha en så slät hudyta som det bara är möjligt.

Jag tycker att den faktiskt jämnar ut huden på ett fint sätt. Fina linjer blir mindre och huden runt ögonen känns fastare. Det ser även ut som om hudtonen har blivit jämnare och porerna framträder mindre. Generellt så känns huden riktigt bra och det jag mest uppskattar är den lite fastare huden runt ögonen.

Flaskan har en riktigt snygg design så den får gärna stå framme. Extra plus för mörk flaska och en bra pump som doserar lagom mängd serum. Ett pump räcker oftast till ansiktet och ett till för hals och dekolletage

Konsistensen är underbar. Serumet är fylligt i känslan och känns som ett mellanting mellan olja och vatten. Det är svårt att beskriva men den är mjuk mot huden men känns superskön.

Slutliga frågan är som alltid, köpa igen? Ja det kan jag tänka mig men jag måste använda upp några fler serum innan. Det är ett riktigt bra serum och jag vågar nästan lova att du kommer se resultat.

50ml av Origins Plantscription Multi-Powered Youth Face Serum kostar 815kr hos Kicks

Den innehåller eteriska oljor vilket många försöker undvika. Jag använder den under Dermaceutickrämen just nu

Den här recensionen kan du även läsa hos Daisy Beauty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *