Casmara luxury original algae peel-off mask är en mask som känns som en salongsprodukt. På deras hemsida ligger den under professionella produkter. Effekten du ska få är en påfyllning med mineraler och en mer livfull och stark hud. Den ska även återfukta intensivt.

Annons
Använd ansiktsmask

Vad är det då som är så speciellt med Casmara luxury original algae peel-off mask? Den innehåller 24k guldpulver som ger ett otroligt läckert skimmer i badrummet. Guldpulver ska ha en stärkande effekt på huden och boosta effekten av mineralerna. Marinalgerna ger en intensiv fukt och det behöver vi alla mer av. Själva gelemasken gör att de aktiva ämnena tränger ner mer i huden och den kan sänka temperaturen på huden upp till 6° vilket ger en dränerande effekt och minskar påsar och lugnar huden.

Recension Burken tar ganska mycket plats så det är inget man lägger ner i resväskan. Ibland kan det dock vara skönt att ta en extra stund på sig och inte alltid vara så förbannat praktisk jämnt.

Annons

Jag fick den på Stockholm Beauty Week 10år men har tyvärr varit lite rädd för att testa den. När peel off masker för hemmabruk kom så rev ju många bort huden och skadade sig och min känsliga hud är jag ju rädd om även om det är svårt att tro med tanke på allt jag testar. Som alltid tog nyfikenheten över så jag har såklart testat den och fått utmana mina fördomar.

Jag har som sagt varit skeptisk mot peel off och därför vågade jag inte använda den över ögonen eftersom jag var rädd för att dra bort fransarna men vågade mig på att applicera lite över ögonbrynen.

Som miljönörd så måste jag ju såklart gnälla lite över engångspåsarna men nu är det ju inte masken du har varje dag så se till att återvinna förpackningarna så är du förlåten.

Innan du applicerar masken ska du smörja ansiktet med serumet som följer med och låta det absorbera. Locket har du för att mixa masken i, det står att du ska röra om minst 40sekunder. Jag är lite nördig så jag startade tidtagaruret. 1,25 tog det för mig att få en ganska jämn massa men det är en flytande skala. Tänk bara på att massan stelnar inom 4 minuter så applicera den direkt på huden. I burken står det hur du ska applicera den. Jag tycker att appliceringsmönstret påminde Lymfdränage. Det är nästan för generöst med mask i förpackningen men jag misstänker att den även är för hals och dekolletage.

Det är svårt att lägga masken Instagramsnyggt men jag bjuder som vanligt på en ovacker bild under måttot, Keep it real

Jag var förberedd på att behöva spola bort masken i duschen om den skulle sitta hårt men det gick bra att dra av den utan att dra med ögonbryn, persikofjun och hud. Nu hade jag inte gråtit om fjunen försvann men dermaplaning är nog bättre för huden om man vill bli av med fjunen och masken ska ju primärt vårda huden. Det gick väldigt lätt att dra av masken och den var skön att ha på. Jag fixade lite i tvättstugan under verkningstiden även om det bästa såklart är att luta sig tillbaka och njuta en stund.

Huden kändes mjuk och fräsch. Dagen efter tyckte jag att påsarna under ögonen var nästan borta och huden såg ut som när man gjort en skön ansiktsbehandling.

Casmara luxury original algae peel-off mask hittar jag inget pris på

Köpa igen? Ohlala, jag vill använda den dagligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *