Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Cetaphil Moisturizing Lotion är en pålitlig budgetprodukt. Det är en lätt återfuktande kräm anpassad för dagligt bruk. Jag har provat krämer som absorberas snabbare men den går snabbt in i huden.

Konsistensen är mjuk och lättflytande. Ett pump räcker nästan till båda benen. Man blir inte klibbig och du kan klä på dig nästan direkt efter att du smort dig.

Doften är neutral. Det är perfekt om du är känslig mot dofter eller bara vill undvika doft. Hur mycket jag än försöker så kan jag inte riktigt komma på att det doftar något alls. Flaskan på 500ml räcker länge och jag älskar att det är en pumpflaska. Det är enkelt att dosera rätt med pumpen och man slipper kladd.

Cetaphil moisturizing lotion är såpass mild att den även går att använda i ansiktet. Det gör att jag tycker den är extra bra att ha med på resor och liknande när man gärna använder allt-i-ett. Nu vet jag att Cetaphil även anklagats av många för att innehålla mineraloljor. Eftersom jag är fruktansvärt nyfiken kontaktade jag dem och kollade upp hur det ligger till. Läs gärna deras svar, det summerar behovet av att kolla upp information.

Cetaphil moisturizing lotion finns bland annat hos Lyko för 89kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *