Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Dr Babor lifting cellular collagen boosting cream är en ansiktskräm som ska få fart på hudens kollagenproduktion och ge ett ungdomligt utseende. Den ska fungera både som dag och nattkräm. Dr Babor är Babors lite mer avancerade linje för oss som har tonåren bakom oss och behöver lite mer effektiv hudvård.

Krämen ska fylla ut huden inifrån, minska linjer och rynkor samtidigt som den ska förbättra hudens elasticitet. Det som ska uppnå dessa eftertraktade funktioner är en högteknologisk tripeptid lösning. Den ska stärka strukturen av kollagen och elastin vilket ger en bättre elasticitet. Den är också återfuktande och binder fukten med hyaluronsyra men också marint kollagen.

För bäst effekt ska Dr Babor lifting cellular collagen boosting cream användas morgon och kväll på ansikte, hals och dekolletage. Jag tycker att huden blir fastare och får mer spänst när man använder den. Huden blir mjuk och ser fräsch ut.

Doften är härligt krämig. Det är varken örtig eller stark men har ändå en omfamnande doft. Något påminner om min favoritkroppskräm från Klapp men mildare. Konsistensen är tjock på krämen och den räcker verkligen länge. Jag har tyvärr snålat med den men tänker använda upp den nu innan den blir gammal.

Dr Babor lifting cellular collagen boosting cream finns hos Lyko för 1310kr i fullsize

Köpa igen? Den är underbar men just nu drunknar jag i hudvård men jag älskar Babor

Dr Babor lifting cellular collagen boosting cream

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *