Load image into Gallery viewer, 011 BALM, LIPS, SOFT, BUTTER ME

011 Balm soft lips Butter me är en söt rebell som omfamnar allt och alla. Det var inledningen på AIEs hemsida när jag skulle kolla vad denna underbara produkt innehåller. Jag gillar aies koncept med eleganta produkter med naturliga ingredienser och en vision om att rädda världen på ett elegant sätt.

Läppprodukter är något jag älskar och har drivor av. Med den mängd jag under mina åt testat så anser jag att jag är kräsen och har bra koll på vad som är bra respektive dåligt. Just produkter som ska vara på läpparna vill jag gärna vara extra petig med vad de får innehålla. Det är ju väldigt nära munnen och munnen är ju passagen in till magen som sägs vara källan till hälsa. Av den anledningen ska läpparna endast ha det bästa.

Sen jag tatuerade läpparna föredrar jag ofärgade men vårdande produkter. Den här är vårdande och helt utan färg så vi kommer umgås mycket närmaste tiden. Konsistensen är tjock och den är lätt att applicera. Doften är av vanlij och apelsin. Jag har trott att jag inte gillar apelsin men det är en fräsch doft som känns härlig.

Läpparna blir mjuka och känns återfuktade när man använder det.

011 Balm soft lips Butter me kostar ca 438 på AIEs hemsida

Köpa igen? Jag älskar det men vill använda det några veckor till innan jag uttalar mig.