Jag älskar söndagar. Söndagsmys för mig är en sväng på gymmet på förmiddagen och en lång dusch och hårinpackning. Veckan som kommer vet jag redan nu att jag har ett möte som kommer bli jobbigt och det är inget jag kan göra något åt. Det jag i alla fall kan göra är att ge mig själv en stunds lugn och ro och ladda hjärnan. Idag gick träningen över förväntan vilket alltid är kul. Som alltid borde jag säkert fokusera mer på kondition men det är som det är. Gymmet är roligare än löpbandet och lite tunga vikter rensar hjärnan.

Annons

När jag kom hem så slängde jag in lunchen i ugnen innan jag gick till badrummet. Jag inledde med torrborstning av ansikte och kropp. Borsten för ansiktet glömmer jag ofta men det kan bero på att jag tycker den är lite för vass. Vanten för kroppen använder jag mer eller mindre dagligen. Syrapeelingen för fötter är fortfarande ingen favorit. Jag sprayade den på fötterna och hoppades att inte golvet skulle bli skadat av den och höll tummarna för att den mot all förmodan skulle göra någon effekt på fötterna. Ifall ni undrar så är den fortfarande kass.

Håret brukar vara svårt att hinna med och Sachajuan håller håret fräscht länge och är en favorit. Deras Sachajuan Moisturizing Shampoo masserade jag in och använde även Skalpborsten som är så underbar! Sachajuan Hair repair kändes som ett klokt val till mitt stackars hår idag. Den fick vara i håret medan jag använde Australian Bodycare Body Scrub Tea Tree Oil och min äskade skrubbsak som jag köpte i Rocheford på en liten hälsokostbutik.

Kroppen tvättades med Rituals of Hammam som har en uppfriskande eukalyptusdoft. Intimare delar med Vagivital moisturizing v cleanser. Sachajuan Moisturizing Conditioner fick avsluta under tiden som jag rakade benen med Butterfly säkerhetshyvel Stop using Plastic och passade på att testa Shavinggel från Goodiebox.

Som alltid vill jag påminna om att jag inte tror att alla har tid att göra såhär varje dag men det tar inte jättelång tid egentligen. Totalt tog det kanske en halvtimma och gymmet tog en timme men det känns så skönt att ge sig själv lite egentid. Har du inte möjlighet att gå på gym finns det massor av gratis träning på Youtube som du kan utföra hemma. Försök att hitta egentid och skapa en stunds lyx varje vecka så vågar jag lova att du kommer se skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *