Dr Schrammek Sensiderm sun cream

Dr Schrammek Sensiderm sun cream är ett solskydd som ska passa alla hudtyper. Den ska även fungera för de med rosacea. Det kombinerar mineral och kemiskt filter så du kan nå en hög nivå av skydd utan att irritera huden i onödan. Många med känslig hud kan uppleva att solskyddet irriterar huden och då är risken att man hoppar över det. Ett bra solskydd är ju lika viktigt i en bra hudvårdsrutin som en bra rengöring och återfuktare.

Annons

Vad innehåller då Dr Schrammek Sensiderm sun cream? Sheasmör och glycerol lugnar och skyddar. Den innehåller inga doftämnen eftersom den riktar sig till de med känslig hud. Mineralfiltret får UV-strålarna att studsa bort från huden om vi ska använda ett förenklat språk. Det lägger sig som en sköld som reflekterar bort UV-ljuset. Vad vore ett solskydd utan UVA och UVB skydd? Den här har en kombination av mineral och kemiskt filter som skyddar ordentligt. Spf 50 ger för de flesta ett fullgott skydd.

Recension Tuben har lagom storlek. Den går att ta med i handväskan och det tycker jag är viktigt om man ska kunna återapplicera under dagen. Locket är ett snäpplock som känns robust.

Annons

Designen andas medicinsk men ändå snygg. Doften är mild och även den känns lite åt det medicinska hållet.

Den sjunker fort in i huden och lämnar inte någon hinna på huden.

Det går bra att använda den både över och under t ex Dr. Schrammek Blemish Balm

Dr Schrammek Sensiderm sun cream 50ml kostar 535kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *