DYP BB cream

DYP BB cream medium är en av alla spännande produkter som jag upptäckte på Stockholm Beauty Week 2022 under Fransk pressfrukost. Det är ett naturligt, ekologiskt och veganskt märke som har geniala förpackningar. DYP står för Do Your own Product eftersom du kan anpassa dem otroligt mycket. När t ex ett läppglans är slut kan du skruva ur innehållet och köpa en refill och ögonskuggspaletten fyller du med valfria skuggor och byter när de tar slut och behåller paletten men nu håller vi oss till deras BB-cream.

DYP BB cream medium
Annons

Det är en återfuktande BB-kräm som ska släppa igenom din huds naturliga lyster. DYP BB cream medium innehåller roshydrolat som är känt för att lugna och återfukta. Den ska ge en slät och fin yta på huden.

Recension Tuben är liten och lätt att ta med på resor. Den har en tydlig rosdoft som är trevlig men kan säkert upplevas som lite stark enligt vissa. Jag gillar goda rosdofter och tycker att den är riktigt trevlig.

Solskyddet är lite för lågt (spf10) för att jag ska anse att det gör någon skillnad. Nu litar jag aldrig på spf i makeup så det är en generell inställning jag har. Om en BB-kräm har 0 eller 50+ spelar alltså ingen roll för mig men jag blir irriterad eftersom många tror att de är skyddade för att de har makeup med lite spf i. Du kommer inte applicera tillräckligt för att bli skyddad så lägg en bra spf under. Jag gillar Frezyderm Sun Screen Velvet spf 50 under makeup.

Annons

Konsistensen är åt det fastare hållet och man får jobba in den lite men den ligger fint. När jag testade den på handen var jag rädd att den skulle bli lite för rosa men den ser bra ut.

DYP BB cream medium saknar Svenska återförsäljare men kontakta mig om du är intresserad så förmedlar jag kontakten. I Frankrike kostar 30ml 17,90€

Köpa igen? Den är väldigt prisvärd

DYP Voyageuse BB cream medium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *