Inlägget innehåller annonslänkar till Hudoteket

Esse 30 days to rewild pack är ett kit som ska ge lyster och en hy i balans på 30 dagar. Även om jag klagar ibland på min hy är den inte i obalans men det finns såklart utrymme för förbättringar. Jag räknar alltså inte med några mirakel men hoppas ändå se en förbättring. Kitet ska ge en bättre fuktnivå, stärkt barriär och som en bonus minskad känslighet. Det är alltså ett kit som lämpar sig bäst för känslig, torr hy men ska passa alla. Antingen kan du använda kitet som en kur eller för att testa hela serien.

Det som Esse är känd för är ju probiotisk hudvård och i Esse 30 days to rewild pack har de satt ihop det du behöver för 30 dagars användning. Probiotikan stöttar huden mikrobion vilket i sin tur hjälper cellerna att förbättra hudbarriären. En stark hudbarriär minskar vätskeförlust i huden och det reducerar också ålderstecken. Inflammerad hy ser dessutom ofta flammig och sliten ut så probiotisk hudvård som minskar inflammationer bör ge en jämnare hy.

I boxen hittar du som sagt produkter för 30 dagar och några har jag testat tidigare men det finns även de jag inte provat förr.

Esse 30 days to rewild pack finns hos Hudoteket för 949kr

Esse 30 days to rewild pack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *