Living proof restore mask treatment

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Living proof restore mask treatment är en mask/ hårinpackning som ska reparera och skydda håret. Det ska även återställa fjällskiktet och fuktnivåerna i håret så det känns och ser friskt och härligt ut. I första hand ska den reducera antalet avbrutna hårstrån men även hålla håret rent längre och det är ju toppen för tvätt sliter på håret. Testet var med i en goodiebag från Woman cirkle kost & sömn.

Vad är då Living proof restore mask treatment? Det är utan silikoner, sulfater och en massa annat men ska ändå laga håret. Det som ska korrigera problemet med håret är deras patenterade Healthy Hair Molecule. Den ska även verka snabbt och det gillar vi!

Användningen är superenkel. Applicera mycket mask i nytvättat hår från rot till topp och låt den verka i 5 minuter. Helst ska du använda den 1-2 gånger per vecka. Något jag gillar är att den ska användas istället för balsam.

Recension Nu har jag använt ett litet prov så jag kan inte uttala mig om några långsiktiga effekter. Mitt test innehåller 28ml och fullsize 200ml men man kan ändå se en viss förändring i håret. Första gången hade jag inte läst på tillräckligt och använde balsam efter som jag brukar. Håret gillade den ändå som tur är. Resterande gånger följde jag anvisningarna och avslutade även med Living proof Frizz nourishing styling cream. Håret känns friskare och håller sig faktiskt fräscht längre.

Living proof restore mask treatment finns i fullsize hos Lyko för 399kr

Köpa igen? Det kan jag absolut göra. Mitt hår älskar den och jag vill ha hela serien.

Living proof restore mask treatment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *