FiiLit kado
FiiLit kado

FiiLit kado är en doft inspirerad av Japan. Doften ska föra tankarna till ett friskt regn, aromatiskt te och söta blommor på en resa till landet av soluppgångar. Den är 95% naturlig och alkoholen är ekologisk och kommer från vete. Hela produkten är framtagen med respekt för naturen.

Annons

Vad ska då framkalla denna resa i dofternas värld? Yuzu, körsbärsblomma och te varvat med söt apelsin, jasmin och i basen hittar vi rökelse och vetiver

Recension Jag tycker om parfymen som den är även om träfodralet är väldigt snyggt. Tanken med en återanvändningsbar hylsa är smart men den funkar utmärkt utan om man föredrar det. Jag vill ha parfymer som tar minimalt med plats. Tygpåsen är söt men jag återanvänder inte dem så mycket så det känns lite fel mot naturen att slänga den.

Annons

Doften är fyllig, söt men ändå lätt. Lite påminner den om Rituals Hand Wash Sweet Jasmine Ska jag vara lite negativ så ska det möjligen vara att jag vill att doften ska ligga kvar längre men man blir ju snabbt doftblind på sig själv. Den är perfekt för en vardag.

FiiLit kado har ett rek pris på 190kr för refillen. Med träfodral kostar den 279kr

Köpa igen? Jag köper sällan om en doft men jag tycker om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *