Jag älskar att gå på salong och göra behandling. Nackdelen är att det är dyrt men det man ska komma ihåg är att du inte bara betalar för produkterna du får applicerade utan även för behandlarens utbildning och erfarenhet. Det är ofta värt mer än produkterna och i synnerhet om något går fel.

Annons

Fillers hemma är absolut något du inte ska göra. Hur många youtube-videos du än kollar på saknar du kunskaper om vart alla muskler och kärl är. När man gör fillers är det även viktigt att lägga på rätt djup. Du kommer inte heller ha rätt kunskap om något går fel.

Sånt här tycker jag är spännande att titta på samtidigt som jag blir ledsen över vilka risker vissa utsätter sig för. Gå alltid till utbildade proffs för mer avancerade behandlingar. Det är inte värt att riskera livet för att spara någon krona.

Vill man spara pengar kan man måla naglarna själv. Lära sig lite om fotmassage och lite lymfmassage är också helt ok hemma. För att spara pengar gör jag även lättare ansiktsbehandlingar hemma. Med lättare menar jag behandlingar som i princip består av rengöring, peeling och mask som ibland kombineras med guasha, ledmask och liknande men aldrig bryta hudbarriären i en icke steril miljö.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *