Four Starlings lemon eucalyptus liquid soapFour Starlings lemon eucalyptus liquid soap

Inägget innehåller reklamlänkar

Four Starlings lemon eucalyptus liquid soap är en av produkterna som jag fick i goodiebagen på Polska ambassaden Natural beauty Poland. Det är en tvål som du kan använda i duschen eller till händerna. Doften kommer från citron och eukalyptus. Four Starlings började med tvåltillverkning och de har utökat utbudet med hudvård och är proffs på vårdande tvålar med naturligt innehåll. Jag har tidigare testat Four Starlings delicate cream deodorant som är en helt underbart deo.

Annons

Recension Flaskan är vacker och jag gillar deras färgval. Glas väger ganska mycket och är inte det optimala att slänga med i resväskan. En pytteliten skruvkork inte min favorit men insidan är ju det som är viktigt. Dessutom är fullsizen lika snygg men har pump och det är ju helt klart det bästa formatet i duschen.

Doften är helt magisk. Jag brukar tycka att allt med citron påminner om Ajax citron och det är en doft jag är trött på så jag var lite skeptisk till den här. Doften är som en ljuvlig citronpaj med söta härliga toner men ändå med citronens fräschör och lite sting från eukalyptusen. Badrummet doftar helt underbart efter duschen.

Den har ett lagom lödder och man blir ren utan att torka ut huden.

Four Starlings lemon eucalyptus liquid soap finns inte hos en svensk återförsäljare än men CDON har några av deras produkter och tvålen i en annan doft för 242kr

Köpa fullsize? Det kan jag absolut. Fruity Oriental lockar verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *