Foto by Beautybyråkraten

När det är gala lägger många enorm energi på sin galalook. Jag tycker att det är ett sätt att visa respekt för värden att man verkligen stylar sig när det är gala. För mig är det helt otänkbart att gå i samma kläder som jag har på jobbet eller att dyka upp osminkad även om många kan säkert få den looken att framstå som snygg.

Annons

När det var dags för Daisy Beauty Award hade jag preppat med en ansiktsbehandling men frisören hann jag inte få in. Såklart krockade galan med ett viktigt möte på jobbet så jag fick multitaska för att hinna. Makeupen lade jag på tåget medans jag följde slutet på mötet från min iPad, stackars de som satt med mig på tåget men ibland får man vara kreativ. På tåget upptäckte jag att jag glömt att packa min påse med hårnålar och sånt för att göra en håruppsättning… Såna dagar får man helt enkelt ta ett djupt andetag och fundera på vad som är viktigt. Jag tror att ingen gick på galan för att se mig, de på scenen ska vara kvällens stjärnor! Tro mig, alla på scenen var sjukt snygga. Vet ni en till sak, jag hade kul fast håret såklart valde att vägra samarbeta och ena ögat hängde lite. Självklart sov jag otroligt dåligt dagen innan också men det viktigaste är ändå att vinnarna var värdiga och skönhetsindustrin har otroligt bra produkter. Kicki Norman och Sam Bergenstråle har gjort ett otroligt jobb med galan och kvällen bjöd på underbara människor och goda skratt.

Foto Katariina Mäkinen, MognaPersikan

Här ser ni looken jag fick ihop på tåget. Om någon undrar tycker jag att SJ borde satsa på stylingrum för oss med tighta kalendrar. För att toppa så fick Katariina med ursnygga Benjamin Liljeblad i bakgrunden.

Min slutsats är att kvällen var underbar och man kan gå på gala även om hår och hud vägrar samarbeta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *