It's Skin Collagen Nutrition Cream
It's Skin Collagen Nutrition Cream

It’s Skin Collagen Nutrition Cream är en kräm som ska stötta hudens egna kollagenproduktion och i sin tur strama upp och släta ut huden. Vi som passerat 40 jublar även om det finns de som trivs med att vara skrynkliga så vill jag åldras så slät som möjligt. Ett stort plus i kanten för att de inte marknadsför den här som antiage utan bara med att den ska strama upp och släta ut. Är du 20 och lever tillräckligt osunt eller bara har otrolig otur kan du uppleva huden som slapp och skrynklig. Vi alla vill ju åldras och ålder ska hyllas. Stort plus alltså.

Vad är det som ska lyckas släta ut vår hud i It’s Skin Collagen Nutrition Cream? Stjärnan i den här krämen är hydrolyserat kollagen från havet. Den innehåller också hyaluronsyra och det behöver vi väl inte ens fundera på om det fungerar för att släta ut. En återfuktad hud ser automatiskt friskare och slätare ut. Hudens möjlighet att ta upp kollagen genom hudytan debatteras flitigt bland proffsen och jag säger helt uppriktigt att jag faktiskt inte vet om huden kan eller inte kan men att de verkar överens om att hydroliseat kollagen kan tas upp genom hudbarriärer. Huden ska bli återfuktad och hudens egna fuktbalans ska bli återställd.

Recension Burk är inte mitt favoritformat men det är insidan som är viktigast och jag har gott om spatlar.

Doften är mild men trevlig. Även om jag älskar trevliga dofter så får inte en ansiktskräm ha för mycket doft.

Den ska masseras in på ansiktet och halsen varsamt. Passa på att se det som en liten stund egentid och njut.

Konsistensen är lätt men väldigt krämig och känns närande för huden. Inte riktigt åt det feta hållet men fyllig liksom. Jag tog lite för mycket första gången och då blir huden åt det klistriga hållet. Det kan även bero på att jag la en Egg Cream Mask – too cool for school mask och lät serumet vara kvar på ansiktet innan jag applicerade krämen.

När jag inte hade mättat huden med mask innan så var den här fantastisk att lägga på mycket av. Jag brukade lägga ett tjockt lager på kvällen en stund innan läggdags så att den verkligen hann absorberas innan jag skulle lägga mig. Det låter slösaktigt men huden vart så slät att jag kunde leva med att burken gick åt i rekordfart. Till mitt försvar så

Jag har använt den tillsammans med Stay Well Vitamin C+B3 Serum och det känns som en bra kombination för huden. Självklart har jag även toppat med solskydd från Nip+Fab Illuminate Spf30

It’s Skin Collagen Nutrition Cream finns hos Lyko för 299kr men de har rea just nu

Köpa igen? Det kan jag absolut göra och jag skulle missbruka upp burken lika fort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *