Jorat Brow Styling soap
Jorat Brow Styling soap

Jorat Brow Styling soap är en produkt som används för att tämja ögonbrynen. Jorat är specialister på bryn och jag har även testat browlift hos dem. Många använder tvål för att hålla brynen på plats men det är ju inte helt optimalt för huden och kan ibland ge även en oönskad färg på brynen så jag föredrar att använda speciella produkter som är avsedda för ögonbryn.

Den här har vunnit många priser och är vegansk och med tanke på att de utbildar stylister på bryn känns det som att det bör vara en bra produkt.

Hur ska Jorat Brow Styling soap då användas? Spraya lite vatten på borsten och gnugga fram lite produkt ur asken. Borsta brynen uppåt och forma brynen till den form som du vill. Den form du borstar i håller sedan. Du kan använda den över penna eller puder och är till för att fixera formen på dina bryn hela dagen.

Recension Asken är vacker men jag hade önskat en hållare för borsten i den så man inte tappar bort den. Formatet väcker nostalgi till barndomens kakmascara men i ett fräschare format.

Brynen håller sig på plats och man slipper ful hinna som kan se lite trist ut. Jag tycker det är riktigt enkelt att forma brynen som jag vill ha dem och mina bryn är som hela jag, lite bångstyriga helt enkelt. Ofta upplever jag att jag behöver mycket produkt för att hålla mina bråkiga bryn på plats men den här håller dem på plats med väldigt lite.

Jorat Brow Styling soap finns hos Lyko för 249kr

Köpa igen? Det kan jag absolut

Inspirerad av det gamla Hollywoodtricket att använda tvål för att fixera brynen på plats, anpassar sig vår anpassningsbara brynstyler till den look du älskar – från fluffig och fjäderlätt till vårdad och slät! Denna magiska Brow soap har vunnit 2 priser 2 år i rad år 2020 för bästa Makeup och år 2021 för bästa ögronbryns produkt! Den är dessutom vegansk och ej djurtestad. 

För bästa resultat, applicera Brow Soap med vår skräddarsydda Brow Groomer.

Användning:
Använd borsten som finns i kitet och blöt ner borsten med vatten, därefter ska du massera in borsten i Brow Soapen för att ta produkt. Jobba in produkten på brynen i en riktikning du vill ha stråna mot. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *