Nip Fab glycolic Scrub Fix
Nip Fab glycolic Scrub Fix

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko, åsikterna är genuint mina

Nip Fab glycolic Scrub Fix är tre peelingar i en som exfolierar ända ner i porerna och ger en slätare hy med mer lyster. En bonus är att du får mer effekt av dina andra produkter om du har en lagom exfolierad hud. Nip+Fab är ett budgetmärke med otroligt effektiva produkter. Jag har verkligen blivit förtjust i deras utbud och vad jag hört är märket grundat av samma kvinna som grundade underbara Rodial.

Som med all peeling ska den användas med måtta och de rekommenderar upp till 3 gånger per vecka. Den ska appliceras på rengjord fuktig hud med mjuka cirklande rörelser Tänk på att undvika ögonområdet och skölj bort med ljummet vatten. Använd den gärna före mask eller liknande behandling eftersom huden är mer mottaglig efter en peeling. Som alltid ska du vara försiktig med solen efter peeling och jag brukar peela på kvällen och använda minst spf 30 dagarna efter men ärligt talat använder jag alltid det. Vill du ha wow-resultat använder du Glycolic Fix Cleanser innan och avslutar med Nip+Fab Illuminate Spf30 som är gjord för att återfukta och skydda efter att du använt Nip Fab glycolic Scrub Fix

Vad är det då i Nip Fab glycolic Scrub Fix som ska skrubba fram lyster i huden? 3% glykolsyra sveper bort döda hudceller, förbättrar hudstrukturen, jämnar ut hudtonen och ger lyster. Salicylsyra löser upp tilltäppta porer vilket minskar fläckar och pormaskar.

Recension Tuben har inte den vackraste designen men prislappen gör att jag gillar den ändå. Det finns definitivt fulare förpackningar och den här känns dessutom riktigt unisex. Jag har testat att ställa fram den till tonårspojkarna utan protester vilket är ett bra betyg på designen.

Kornen känns lagom vassa. Det är svårt att hitta balansen mellan effektiv och mesig men de har verkligen lyckats. Inte ens jag som är en fd överexfolierare lyckas gå lös för hårt med den men känner ändå att jag får effekt.

Huden blir silkeslen utan att bli irriterad och jag har verkligen inget ont att säga om den. Det har blivit en produkt som jag spontant sträcker mig efter regelbundet. Innan jag gör en ansiktsmask känns den som ett naturligt steg.

Nip Fab glycolic Scrub Fix finns hos Lyko för 169kr

Köpa igen? Hm den är otroligt prisvärd, funkar bra utan att irritera huden så självklart YES!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *