Laponie milk cleanser

Laponie milk Cleanser är en oljebaserad rengöring för känslig och problemhud. Den är nominerad i Nordic Natural Beauty award 2021

Laponie milk cleanser

Tuben är otroligt vacker. Tyvärr är jag lat och ogillar skruvkorkar. Om vi har överseende med min lathet så är tuben och kartongen verkligen vacker.

Annons

Den är gjord på naturliga veganska råvaror som närande rapsolja, återfuktande vegetabiliskt glycerin och antibakteriellt xylitol. Den är mild men effektiv och ska göra huden fräsch och lugn.

Den är utvecklad och tillverkad i Helsingfors. Många har börjat undvika hudvård som transporteras runt halva jordklotet så det här är kanon för dem.

Applicera rengöringen med fingrarna eller en pad på torr hud. Skölj bort med vatten, vill du djuprengöra så använder du en tvättlapp för att tvätta bort rengöringen. Självklart ska du använda en tvättlapp som går att återanvända. Vi måste tänka lite på miljön och då kan vi inte slänga bomull i soporna dagligen.

Som alltid måste jag ju testa produkterna ordentligt och jag har testat att ta bort Reviderm Eternity mascara med den. Bioderma Sensibio H2O lyckades inte riktigt få bort den mascaran men det gör den här rengöringen. Huden känns otroligt mjuk och återfuktad efter tvätt och jag tycker verkligen att den tar bort makeup på ett chockerande bra sätt.

Laponie milk Cleanser kostar 18 euro

Köpa igen? Definitivt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *